Monday, 4 April 2011

Sewa Bas Di Kelantan


Kami menyediakan perkhidmatan pelancongan dan pengangkutan seperti bas, van dan lori di dalam kelantan mahupun di luar kelantan.

- Bas Persiaran 40 / 44 penumpang
- Bas Catar 40 / 44 penumpang
- Lori muatan 5 tan
- Van Kia Pergio 10 seater
- Van Toyota Hiace 10 seater




 



Harga sewaan bas bergantung kepada jenis perjalanan (chartered / transfer / daily rent). Bas-bas kami yang berprestasi dengan air-suspension menjanjikan keselesaan anda di sepanjang perjalanan anda ditambah dengan kepuasan dan keceriaan.

PAKEJ PERCUTIAN DALAM NEGERI & LUAR NEGARA
* Jakarta - Bandung            * Vietnam City                                 * Beijing
* Medan                             * Ho Chi Min City (Hanoi)                 * Guanzhou
* Jogjakarta Bali                 * Kemboja - Laos                             * Shenzen
* Tanjung Balai                   * Thailand                                        * Hong Kong
* Batam Indonesia               * Jogja Solo                                    * Macau
* Surabaya Indonesia         


Hubungi : 

AEMAN69 HOLIDAYS SDN.BHD.
Lot 2733-A, Tingkat Atas Wisma Haminah,
Jalan Wakaf Stan, Kubang Kerian
16150 Kota Bharu, Kelantan

TEL : 09-7666268, 09-7666260
FAX : 09-7666269

email : aeman69holidays@yahoo.com

38 comments:

  1. salam

    kami pelajar dr SMK Kangkong, Pasir Mas sedang mencari bas untuk disewa ke Cameron Highland pd 15 Jun (Rabu) dan pulang pada 16 Jun (Khamis) bagi membawa ahli rombongan seramai 40 orang. Jadi kami ingin mendapatkan kadar harga yg dikenakan.
    terimakasih.
    email: annuar.kangkong@gmail.com

    ReplyDelete
  2. salam.. saya norlyda, nak tahu quotation harga sewaan bas selama 3H 2M dari tumpat,kelantan ke sekinchan, selangor termasuk pkhidmatan driver bas.. email: nlyda_7467@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. saya cikgu dari Tanah merah. nak ke kuala sepetang, taiping,perak.
    tarikh: 26,27 dan 28hb april 2012
    nak tahu bayaran untuk sewa 1 bas. kalau 2 buah bas? xboleh kurangkan sikit ke?

    ReplyDelete
  5. Salam.. Boleh saya tahu tak sekiranya saya nak sewa dari hari jumaat ke ahad? Lokasi dari Gua Musang kelantan ke Rawang bukit sentosa, berapa kos ye?

    ReplyDelete
  6. salam ...boleh saya thu kos sewa bas dari p.mas ke pantai 7 tumpat selama 1 hari...hntar kat email syednasaruddin94@yahoo.com....

    ReplyDelete
  7. salam...

    nak tahu sewa bus dari kelantan ke kedah berapa ya kosnya?
    boleh reply di number ini.0139716761 ..thanks

    ReplyDelete
  8. salam..

    saya nk tahu kos sewa bas dari kok lanas, kota bharu ke jeti pulau pangkor selama 3hari 2 mlm.. sekali dgn driver.. email kt farid_ibrahim520@yahoo.com.. terima kasih

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. salam saya nak tahu kos sewa bas 40seat dengan driver untuk rombogan sekolah menegah,dari kota bharu ke bukit merah laketown resort 4hari 3malam reply ke email memer_fishy@yahoo.com.my atau sms ke 0147956185

    ReplyDelete
  11. Salam..nak tahu harga bas daro tanah merah ke penang untuk 3h 2 m...

    ReplyDelete
  12. saya nak tanya,berapa kadar sewa dari penang ke kelantan pada 11/11/2012 dan bertolak balik ke penang pada 25/11/2012...bas untuk pelajar kolej matrikulasi pulau pinang pulang bercuti...
    pm me to this email: wanluqman34@gmail.com

    ReplyDelete
  13. saya nak tahu kos sewa bas dari pasir puteh ke bachok berapa ya?

    ReplyDelete
  14. saya nak tanya,brape kadar sewa dar kelantan ke langkawi untuk 17 orang??
    pm me:blackclonez@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Salam..brapa harga sewa van toyota hiance / kia pregio utk sekitar kota bharu slama 2hari?
    freaky_leo24@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Sy nk tnya brape yer harga sewa bas selama 2 hari kelantan ke slangor srmai 40 org..utk rombongan khwin..urgen nie.tlg email sy..fizulzul203@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. salam . kami ingin mencari sebuah bas untuk disewa ke bachok dari kb . bilangan kami 30 orang . brape harga yg ditawarkan ?

    ReplyDelete
  18. salam, sy nk tanya harga sewa sebuah bus mini untuk 15 orang selama 3 hari di kota bharu. huichint@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Saya nak sebutharga untuk bas ke kota bharu dr shah alam untuk 40 orang 3h2m/2h1m

    013844521

    ReplyDelete
  20. sya sharul dari muar johor akan adekan lawatan di kelantan area wakaf baru pd 31.5.2013 - 2.6.2013.jumlah peserta 22 org. Jd, ade x bas mini untuk disewa?sila maklumkan di shahfata81@gmail.com

    ReplyDelete
  21. boleh emel kos sewa bas kubang kerian-bukit kluang,terengganu...trime kasih..:)-->melorasmiley@gmail.com

    ReplyDelete
  22. mohon email harga utk bas ke melaka dari kelantan.. bas utk 2hari bertolak 23/5 malm blik 25/5 ptg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni email sy,sazgptkb@gmail.com

      Delete
  23. call jer no yg dah admin tulis kt atas tu..lg cept.

    ReplyDelete
  24. mohon jasa baik admin [pengusaha perkhidmatan] menyatakan terus kos ke setiap destinasi supaya kami [pengguna] senang untuk membuat rujukan. tambahan pula perkhidmatan bas amat diperlukan terutama kami [guru] membawa murid2 ke destinasi yang dirancang... tq

    ReplyDelete
  25. salam..nak tahu berapa harga untuk sewa bas selama dua hari? dari kelantan ke johor bharu dan ke kuala lumpur dan balik semula ke KB..boleh email sya: dy_amon@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  26. Salam, sya nak tahu harga untuk sewa bas selama 5hari 4mlm untuk pljr sekolah brjln2 sekitar kelantan. Bole email sya anie_ksline@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  27. Salam..saya nak tahu harga sewa bas persiaran sekali dengan driver utk ke cameron highland dan pulau pangkor selama 4 hari.terima kasih.email:ammarzufayri1998@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Sya mahu tahu harga sewaan van hiace untk 5 ari, dari p.mas kew kota tingi johor, maklum balas 0136666794

    ReplyDelete
  29. salam, saya pelajar dari sebuah kolej di pcb dan ingin brtanyakan tntang harga sewa 1bas trmasuk drivers ke melaka 1hari brape?
    sila email ke abey_subhi@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Salam. Saya dari Bachok. Kami memerlukan kenderaan dan pemandu yang boleh memuatkan 20 orang untuk aktiviti selama 3 bulan, dari Panji ke Bachok 2 hala. Sila hantar sebutharga ke eyra78@yahoo.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  31. salam . sy plan utk sewa satu bas 44seat utk bulan 5 , tp trikh sbetulnye x set lagy . sy nk thu hrga utk sbuah bas dri kolej mtrikulasi p.pinang ke kelantan berapa ?

    email sy , tq
    - aida_ema95@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam nk tanya harga bas dan driver 2 hari 1 mlm dr kelantan ke kedah email ke aizadtc2@gmail.com

    ReplyDelete
  33. saya nak tanya berape ambik catar bas ng driver dari bandar pasir mas sehinngga kg gong balai, mercang marang terengganu kerana nak buat rombangan pengantin laki ke cna , seramai 30 orang ? mintak email kan kepada saya endi_1984@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum. Sy ingin bertanya kos untuk pergi dan pulang untuk sebuah bas dan seorang pemandu...kami ingin pergi ke sweetbeach resource selama 2 hari 1 malam. ? Berapa kos dia dn boleh dikurangkan sedikit harganya..tolong mesej kepada sy harga itu di no 0199456121

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum. Sy ingin bertanya kos untuk pergi dan pulang untuk sebuah bas dan seorang pemandu...kami ingin pergi ke ayer keroh , melaka selama 3 hari 2 malam. ?? Berapa kos dia ye??
    email: whitehouse048@gmail.com

    ReplyDelete
  36. Saya ingin bertnya kos utk 3h 2m pada 1 august 2014 dari kota bharu ker kuantan... sila emel pada sy hafizz.ahmad@yahoo.com.my

    ReplyDelete